Skip to main content

Szállítmányozás, disztribúció

Vállalkozása igényeinek megfelelően a kisebb csomagok szállításától egészen a raklapnyi mennyiségekig vállaljuk, hogy termékeit biztonságos és modern körülmények között határidőre elszállítjuk a megadott helyszín(ek)re. Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot, és bízza ránk az árutovábbítás kérdését!

Tovább az ajánlatkéréshez!

Szállítmányozás és disztribúció

Közel 75 éve azért dolgozunk, hogy ügyfeleink számára teljes körű és megbízható szállítmányozási és disztribútor szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb minőségi színvonalon biztosítsuk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink közül a legtöbben már több mint 10 éve bennünket választanak.

  • Közel 75 éve a piacon
  • Trimodális elhelyezkedés Csepel szívében
  • Hatékony és megbízható szállítmányozás és disztribúció
  • 33.000 m2 korszerű raktárterület
  • Modern, professzionális környezet
  • Innovatív IT rendszer, mesterséges intelligencia (MI)
 

Miben segít Önnek a MASPED?

Abban hiszünk, hogy ügyfeleinknek akkor tudunk valóban hatékony és hosszú távon is megbízható segítséget nyújtani, ha teljeskörűen átvállaljuk a szállítmányozás és disztribúció összetett folyamatainak menedzselését – legyen szó akár belföldi, akár külföldi szállítmányozásról, a legkisebb csomagoktól egészen a raklapos tételekig.

Pontos és megbízható partner a szállítmányozásban

Termékei biztonságos mozgatásakor számos szempontot figyelembe kell venni. A megfelelő csomagolás, rögzítés, szállítási körülmények, szakképzett sofőrök és persze a pontos logisztikai tervezés mind elkísérik a csomagokat az úton. Minden szükséges tárgyi eszköz, háttértudás, tapasztalat és háttérrendszer rendelkezésünkre áll, ami biztosítja a hatékony, pontos és megbízható szállítmányozást.

  • Rugalmas, személyre szabott megoldások
  • Minősített alvállalkozói gárda
  • Megfelelő körülmények, biztonságos szállítmányozás
  • Pontosan, a határidők maximális betartásával

Hatékony belföldi és nemzetközi szállítmányozás

Bízza ránk bátran kisebb és nagyobb csomagjainak a szállítását hazai és nemzetközi viszonylatban is! Belföldi és nemzetközi szállítmányozásban is több tíz éves tapasztalatunkra, valamint innovatív háttér rendszerünkre támaszkodunk.

A kisebb csomagoktól a raklapos szállításig

Bízza szakértő csapatunkra a kisebb csomagok vagy akár a raklapos, túlméretes nagy súlyú csomagok professzionális, biztonságos és pontos szállítását!

120.000

kiscsomagos
megbízás évente

2.700

fuvarmegbízás
évente

2,2 millió

kiküldött
csomag évente

1 millió +

megrendelés
teljesítése évente

A jövő megoldása: mesterséges intelligencia a logisztikában

Hisszük, hogy a különféle mesterséges intelligencia (MI) alapú rendszerek használatával még pontosabbá és hatékonyabbá válhat a raktárkészlet kezelése és mozgatása.
Innovatív IT rendszereink segítségével olyan izgalmas statisztikai adatokat is kézhez kapunk, melyek segítségével képesek vagyunk az ügyfeleink számára előre megmondani, mely fizikai üzletükbe, milyen mennyiségben és milyen határidővel érdemes árut átmozgatniuk a legjobb gazdasági eredmény eléréséhez. Ebben egyedülállóak vagyunk a hazai raktárlogisztikai piacon.

Kapcsolattartás: végig egy kézben

Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk együtt dolgozni, egy kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársunk tartja majd Önnel a kapcsolatot. Meggyőződésünk, hogy bármilyen felmerülő kérdésére, igényére közösen megtalálják az Ön és a vállalkozása számára legjobb megoldást.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Ha Önnek fontos, hogy innovatív, profi és hosszú távon is megbízható partner kezébe adja raktárlogisztikai folyamatait, akkor kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével:

Az ajánlatkérés elküldése után értékesítési kollégánk a lehető leghamarabb felkeresi Önt telefonon, vagy e-mailben annak érdekében, hogy az ajánlat előkészítéséhez minden fontos részletet egyeztetni tudjanak.

 

1.
Elküldi az ajánlatkérést
2.
Értékesítési kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot
3.
Minden szükséges részletet, igényt pontosan egyeztetünk
4.
Személyre szabott ajánlatot küldünk
5.
Aláírjuk a szerződésünket, elindul a közös munka
6.
Bemutatjuk a személyes ügyfélkapcsolati munkatársunknak

 

Gyakran ismételt kérdések a szállítmányozással kapcsolatban

A vállalat 4 telephelyet üzemeltet Budapest vonzáskörzetében: a MASPED Észak-Pesti Logisztikai Központot (14.000 m2), a Dunakeszi Ipari Parkban található önálló projektet (2.700 m2), Törökbálinti DEPO-ban található Logisztikai Központot (1.400 m2), valamint a MASPED PORT Logisztikai Központot (17.000 m2). A terminálok Budapesthez viszonyított észak-déli elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy partnereink az áruforgalmuknak megfelelő elhelyezkedésű raktárban vegyék igénybe szolgáltatásainkat.

Igen. Egyedi igényeire szabott csomagolási megoldásokkal rendelkezünk, legyen szó akár kisméretű futártasakról, vagy nagyméretű elektronikai eszköz csomagolásáról. A csomagokban használati utasításokat, promóciós anyagokat is elhelyezünk igény szerint.

A több évtizedes tapasztalatunk azt mutatja, hogy minden ügyféligény más, minden egyes ügyfelünk speciális megközelítést és végrehajtást igényel, így minden esetben – az ügyféllel történt részletes egyeztetést követően – egyedi ajánlatot adunk.

Meglévő szolgáltatás igénybevétele esetén a napi ügyintézés történhet elektronikus formában, illetve telefonon. Személyes megjelenés nem szükséges.

Ajánlatot az értékesítő munkatárs ad és a szerződéskötés lebonyolításának végéig ő tartja a kapcsolatot. Szerződést követően szintén kijelölt kapcsolattartót delegálunk az ügyfeleink részére.

Közel 300.000 raklap fordul meg a MASPED Logisztika csarnokaiban éves szinten.

A folyamatos teljesítést szem előtt tartva a források napi szinten kerülnek meghatározásra a 3,5 tonna, illetve 24 tonna közötti járművekkel. Minősített alvállalkozóink segítségével mind a belföldi, mind a nemzetközi szállítmányozás területén bármilyen közúti árutovábbítási feladatot meg tudunk oldani.

Igen. Komplex logisztikai szolgáltatóként nemzetközi szállítmányozással is foglalkozunk, ezen tevékenységünk végrehajtását minősített alvállalkozói körünk biztosítja.

Igen. Komplex logisztikai szolgáltatóként belföldi disztribúcióval is foglalkozunk, a kiscsomagos lakossági ügyfelek kiszolgálásától a raklapos disztribúcióig bezárólag. Ezen tevékenységünk végrehajtását minősített alvállalkozói körünk biztosítja.