Skip to main content

Ajánlatkérés

Ha Önnek fontos, hogy innovatív, profi és hosszú távon is megbízható partner kezébe adja raktárlogisztikai, szállítmányozási és vámügyintézési folyamatait, akkor kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével

Tovább az űrlaphoz!

 

Ön is tegyen próbára minket!

Kérjük, ajánlatkérés esetén töltse ki az alábbi űrlapot! Kérjük az összes szükséges mezőt töltse ki.

Az ajánlatkérés elküldése után értékesítési kollégánk a lehető leghamarabb felkeresi Önt telefonon, vagy e-mailben annak érdekében, hogy az ajánlat előkészítéséhez minden fontos részletet egyeztetni tudjanak.

 

1.
Elküldi az ajánlatkérést
2.
Értékesítési kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot
3.
Minden szükséges részletet, igényt pontosan egyeztetünk
4.
Személyre szabott ajánlatot küldünk
5.
Aláírjuk a szerződésünket, elindul a közös munka
6.
Bemutatjuk a személyes ügyfélkapcsolati munkatársunknak

 

Gyakran ismételt kérdések ajánlatadással kapcsolatban

A több évtizedes tapasztalatunk azt mutatja, hogy minden ügyféligény más, minden egyes ügyfelünk speciális megközelítést és végrehajtást igényel, így minden esetben – az ügyféllel történt részletes egyeztetést követően – egyedi ajánlatot adunk.

Meglévő szolgáltatás igénybevétele esetén a napi ügyintézés történhet elektronikus formában, illetve telefonon. Személyes megjelenés nem szükséges.

Ajánlatot az értékesítő munkatárs ad és a szerződéskötés lebonyolításának végéig ő tartja a kapcsolatot. Szerződést követően szintén kijelölt kapcsolattartót delegálunk az ügyfeleink részére.

Ajánlatot írásban, az igények részletes leírásával lehet kérni. Ehhez segítségül előre kidolgozott kérdőívet tudunk a rendelkezésre bocsátani. Kapcsolat felvételre e-mailben, telefonon vagy akár a honlapunkon keresztül is van lehetőség. Az ajánlatadás minden esetben írásban történik.

A megismert igények függvényében 1 héten belül adunk indikatív ajánlatot. Nagyobb projekt esetében természetesen ez hosszabb folyamat is lehet, ugyanakkor mindez maximálisan az Ön érdekeit szolgálja, hiszen célunk egy hosszú távon is hatékony és eredményes megoldás biztosítása.