Skip to main content

Raktározás – logisztika

Modern és professzionális környezetben, innovatív IT és digitális háttér rendszereink, valamint szakértő csapatunk segítségével vesszük le a raktározás és logisztika terhét az Ön válláról. Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot, és tudja biztonságban termékeit a nap 24 órájában!

Tovább az ajánlatkéréshez!

Raktározás, komissiózás és szállítás egy kézben

Közel 75 éve azért dolgozunk, hogy ügyfeleink számára teljes körű és megbízható raktárlogisztikai szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb minőségi színvonalon biztosítsuk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink közül a legtöbben már több mint 10 éve bennünket választanak.

 • Közel 75 éve a piacon
 • Trimodális elhelyezkedés Csepel szívében
 • Komplex raktározási, logisztikai szolgáltatások
 • 33.000 m2 korszerű raktárterület
 • Modern, professzionális környezet
 • Innovatív IT rendszer, mesterséges intelligencia (MI)
 

Miben segít Önnek a MASPED?

Abban hiszünk, hogy ügyfeleinknek akkor tudunk valóban hatékony és hosszú távon is megbízható segítséget nyújtani, ha teljeskörűen átvállaljuk a tárolás, komissiózás, raktárkészlet kezelés és kiszállítás összetett folyamatait.

 • Tárolás Tárolás
 • Készletezés Készletezés
 • Komissiózás Komissiózás
 • Csomagolás Csomagolás

 • Címkézés Címkézés
 • Promóciós Promóciós anyagok összeállítása
 • Disztribúció Disztribúció

Tárolás, raktározás a megfelelő környezetben

Raktárainkban Ön maximális biztonságban tudhatja termékeit, ugyanis szakértő csapatunk nem ismer kompromisszumot a megfelelő raktározási körülmények biztosításában. Biztonságos környezetben, csomagolásban, hőmérsékleten tartjuk termékeit, így Ön is biztos lehet abban, hogy azok esetleges sérüléséről raktárainkban szó sem lehet.

 • Nagy teherbírású polcos rendszerben
 • Saját fejlesztésű, innovatív raktárlogisztikai szoftver
 • Megbízható, szakmailag képzett csapat
 • 0-24 rendelkezésre állás

Komissiózás, raktárkészlet kezelés innovatív IT háttérrel

Az áruk pontos készletnyilvántartását saját IT rendszerünk segítségével a nap 24 órájában biztosítjuk az Ön számára. Innovatív mesterséges intelligencia (MI) alapú rendszerünknek köszönhetően ráadásul olyan egyedülálló statisztikai információkat is tudunk adni az ön kezébe, melyek birtokában még tudatosabbá és hatékonyabbá válhat üzletei árukészlet kezelése.

Szállítás és logisztika pontosan, biztonságosan

 

A megfelelő körülmények között tárolt termékeit, a rendeléseknek megfelelően pontosan, a határidők maximális betartása mellett válogatjuk, csomagoljuk, címkézzük és szállítjuk el a kívánt logisztikai pontra. Igény esetén lehetőség van összecsomagolásra, használati utasítások és egyéb promóciós anyagok elhelyezésére is a csomagokban.

Miben kaphat még többet a MASPED partnereként?

Évről évre fejlesztjük és bővítjük szolgáltatásainkat, munkafolyamatainkat és háttér rendszereinket a piaci trendek és ügyfeleink igénye alapján. Ennek köszönhetően ma már számos innovatív, hatékony és kényelmi szolgáltatásunk áll az Ön rendelkezésére is:

 • Különlegesen kialakított, személyre szabott munkafolyamatok
 • Innovatív IT környezet, mesterséges intelligencia (MI)
 • Értéknövelő szolgáltatások (finishing szolgáltatások, összecsomagolás stb.)
 • Megbízható, modern EDI kapcsolat
 • Gyáriszám alapú termékazonosítás
 • Készlet menedzsment (FIFO, FEFO, LOT stb.)
 • Kiemelt kockázatú nagy értékű áruk tárolása
 • Mintavételes és ciklikus készletellenőrzések
 • Professzionális visszáru kezelés
 • Igény szerinti KPI riportolás

Trimodális áruforgalom Csepel szívében

Csepeli lokációnknak köszönhetően termékei érkezhetnek közúton, kötött pályán és akár vízen is. Modern, könnyen megközelíthető központunkban és raktárunkban minden rendelkezésére áll, amit csak elvárhat egy raktárlogisztikai partnertől.

300.000

kiadott
raklap évente

2,2 millió

kiküldött
csomag évente

1 millió+

megrendelés
teljesítése évente

A jövő megoldása: mesterséges intelligencia a logisztikában

Hisszük, hogy a különféle mesterséges intelligencia (MI) alapú rendszerek használatával még pontosabbá és hatékonyabbá válhat a raktárkészlet kezelése és mozgatása.
Innovatív IT rendszereink segítségével olyan izgalmas statisztikai adatokat is kézhez kapunk, melyek segítségével képesek vagyunk az ügyfeleink számára előre megmondani, mely fizikai üzletükbe, milyen mennyiségben és milyen határidővel érdemes árut átmozgatniuk a legjobb gazdasági eredmény eléréséhez. Ebben egyedülállóak vagyunk a hazai raktárlogisztikai piacon.

Kapcsolattartás: végig egy kézben

Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk együtt dolgozni, egy kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársunk tartja majd Önnel a kapcsolatot. Meggyőződésünk, hogy bármilyen felmerülő kérdésére, igényére közösen megtalálják az Ön és a vállalkozása számára legjobb megoldást.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Ha Önnek fontos, hogy innovatív, profi és hosszú távon is megbízható partner kezébe adja raktárlogisztikai folyamatait, akkor kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével:

Az ajánlatkérés elküldése után értékesítési kollégánk a lehető leghamarabb felkeresi Önt telefonon, vagy e-mailben annak érdekében, hogy az ajánlat előkészítéséhez minden fontos részletet egyeztetni tudjanak.

1.
Elküldi az ajánlatkérést
2.
Értékesítési kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot
3.
Minden szükséges részletet, igényt pontosan egyeztetünk
4.
Személyre szabott ajánlatot küldünk
5.
Aláírjuk a szerződésünket, elindul a közös munka
6.
Bemutatjuk a személyes ügyfélkapcsolati munkatársunknak

 

Gyakran ismételt kérdések a raktárlogisztikában

A vállalat 4 telephelyet üzemeltet Budapest vonzáskörzetében: a MASPED Észak-Pesti Logisztikai Központot (14.000 m2), a Dunakeszi Ipari Parkban található önálló projektet (2.700 m2), Törökbálinti DEPO-ban található Logisztikai Központot (1.400 m2), valamint a MASPED PORT Logisztikai Központot (17.000 m2). A terminálok Budapesthez viszonyított észak-déli elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy partnereink az áruforgalmuknak megfelelő elhelyezkedésű raktárban vegyék igénybe szolgáltatásainkat.

Nem feltétlenül. A normál raktárnyitvatartási időben (hétköznap, 8-16 óra között) bármikor történhet a beérkezés, időkapu foglalása nem szükséges. Ugyanakkor pontos érkezés jelzése javasolt, hiszen ezáltal csökkenthető az esetlegesen felmerülő várakozási idő. Van lehetőség időkapus foglalásra is igény esetén.

Igen. Egyedi igényeire szabott csomagolási megoldásokkal rendelkezünk, legyen szó akár kisméretű futártasakról, vagy nagyméretű elektronikai eszköz csomagolásáról. A csomagokban használati utasításokat, promóciós anyagokat is elhelyezünk igény szerint.

A több évtizedes tapasztalatunk azt mutatja, hogy minden ügyféligény más, minden egyes ügyfelünk speciális megközelítést és végrehajtást igényel, így minden esetben – az ügyféllel történt részletes egyeztetést követően – egyedi ajánlatot adunk.

Meglévő szolgáltatás igénybevétele esetén a napi ügyintézés történhet elektronikus formában, illetve telefonon. Személyes megjelenés nem szükséges.

Ajánlatot az értékesítő munkatárs ad és a szerződéskötés lebonyolításának végéig ő tartja a kapcsolatot. Szerződést követően szintén kijelölt kapcsolattartót delegálunk az ügyfeleink részére.

Ajánlatot írásban, az igények részletes leírásával lehet kérni. Ehhez segítségül előre kidolgozott kérdőívet tudunk a rendelkezésre bocsátani. Kapcsolat felvételre e-mailben, telefonon vagy akár a honlapunkon keresztül is van lehetőség. Az ajánlatadás minden esetben írásban történik.

A megismert igények függvényében 1 héten belül adunk indikatív ajánlatot. Nagyobb projekt esetében természetesen ez hosszabb folyamat is lehet, ugyanakkor mindez maximálisan az Ön érdekeit szolgálja, hiszen célunk egy hosszú távon is hatékony és eredményes megoldás biztosítása.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, közülük többen már hosszú évek óta dolgoznak itt egy csapatban.

Igen. Az irodai munkatársak mindannyian beszélnek angolul, de van, aki egyéb nyelveken is.